Skip directly to content

Korisnici o nama

Imam poneko iskustvo u vožnji simulatora, ovo ću pamtiti kao jedno od najboljih. Nadam se da ću ga koji jos puta testirati:) Ne znam što bi izdvojio kao najbolje, karting, formulu ili trke s autima. Sve je zabavno i vrlo realno, ma jednostavno prava simulacija. Iznenadilo me je koliko je vozilo osjetljivo na pravu putanju u zavojima. Točno se osjeti kad je kao u tračnicama, a kad je promašena. Sjedalo daje izvrsnu povratnu informaciju u tom slučaju. Oprez vozačima pri povratku kući kad sjedaju u svoja osobna vozila da ih ne ponese.........:)
–Dražen,
Zagreb

Nakon što sam probao Simulator, osjetio sam kontrolu i gubitak kontrole nad vozilom kad se pretjera. Nisam probao stvarnu Formulu 1, ali u usporedbi s cestovnim automobilima s kojima sam dosta puta idealno ili manje idealno prolazio kroz zavoje, osjećao neravnine ceste, kao i probleme zbog gubitka kontakta s podlogom, a nažalost i dosta puta izletio s ceste, mogu reći da Simulator nevjerojatno realno reagira na kontrole i na greške u vožnji prilikom krive odluke, krivo stisnute pedale ili okrenutog upravljača. Simulacija je tako dobra da me prilikom pretjerivanja koje za posljedicu ima izlijetanje s piste, u trenutku kad sam shvatio da više ne mogu ostati na pisti, na trenutak obuzeo strah istovjetan onome koji mi se dešavao prilikom mojih stvarnih izlijetanja s ceste - strah toliko realan kao osjećaj, da sam se par trenutaka kasnije, vrativši se u stvarnost, pitao što mi se to desilo - odakle adrenalin i strah stradavanja u sasvim sigurnom Simulatoru koji ne udara brzinom od 100 ili više km u zid. 
 
Nemam par miliona dolara za potrošiti na ulaznicu među vozače vrtuljka Formule 1, a želim osjetiti užitak koji pružaju stotine konjskih snaga pod prstima, a i opasnosti koje uz to idu. I VAŽNO: nakon vožnje ovim simulatorom, nemojte slijedećih pola sata sjesti za upravljač stvarnog automobila. Nećete ga moći mirno voziti, jer će adrenalina biti previše!
–Stevo,
Zagreb

Kako oni u formuli pričaju dok voze? Ovo je teško. Ne bih nikad bila vozač Formule 1. Meni se manta. Ovo je gore nego u teretani.
–Morana,
Zagreb

Moja dosadašnja iskustva su samo na različitim statičnim simulatorima, no kad sam probao ovaj simulator rekao sam samo: "To je to!" Vrlo lako je izgubiti pojam o vremenu jer je zabava izvrsna i zagarantirana za svakog tko je makar samo i simpatizer simulacija vožnji. 
–Željko,
Karlovac

Kad sam prvi put sjeo, vožnja se činila bezveze. Izletanja sa staze i glup osjećaj, al' 'ajde, neću ništa komentirat. Trebalo mi je neko vrijeme da "uđem", i onda me krenulo, ali nikako da poklopim savršen krug. Bilo je izvrsno. Simulator pruža osjećaj vožnje gotovo kao u pravom autu.
–Goran,
Zagreb

Klinci se nisu odvajali od simulatora cijelu večer.
–Saša

Najbolji simulator koji sam probao do sada. Pruža odličan osjećaj utrke. Jedva čekam da opet sjednem u karting. Super zabava. Cijelo društvo se borilo za par krugova vožnje cijelu večer.
–Ogi,
Zagreb

Najbolji team building ove godine.
–Marko,
Zagreb